5.-7.7.2019
Festivaaliohjelma

Baltic Jazz Kids

6.7. klo 09.30-13.00

Hei kaikki lapset, nyt Baltic Jazzeilla on entistä enemmän ohjelmaa juuri teille! Baltic Jazz Kids on festivaali festivaalien sisällä, ja ohjelmaa riittää koko lauantai-aamupäivän ajan. Aloitamme jo klo 09.30 Preparty-nimisellä ohjelmalla ja jatkamme huvittelua klo 13.00 asti. Päätät itse haluatko osallistua koko mini-festariin tai ainoastaan johonkin tiettyyn ohjelmanumeroon.

Preparty - Folkhälsan i Dalsbruk

klo 09.30-10.30

Tervetuloa viidakkojuhliin, jossa pääset muun muassa seurustelemaan Aarne Alligaattorin kanssa, juomaan villejä viidakkojuomia ja tekemään popattuja koruja! Ehkäpä leijona loihtii sinulle kivan kasvomaalauksen? Tulethan viikonlopun vauhdikkaimpiin viidakkoetkoihin!

Viidakkojuhlat järjestetetään yhteistyössä Folkhälsan i Dalsbruk- järjestön kanssa

Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

klo 10.30-11.15

Tässä tulee Aarne! Yleisön pyynnöstä Aarne palaa Taalintehtaalle ja esiintyy taas Baltic Jazz festivaalilla. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu - bändissä esiintyy ihastuttavan ja halattavan Aarnen lisäksi kaksi safariasuista kaveria, Tomas Nyberg ja Macke Granberg. Yli 40 miljoonaa Youtube-katselukertaa kerännyt trio on jo tunnettu kaikissa Pohjoismaissa!

Luvassa on riemukas musiikillinen iloittelu, jossa Tomas laulaa, Macke soittaa kitaraa ja Aarne keksii kepposia ja soittaa viidakkorumpuja, joita kutsutaan myös konga-rummuiksi. Joskus lavalla kummittelee. Joskus savupiipusta nousee savua,  jolloin tarvitaan Tarjaa ja harjaa. Ja joskus he vain puhuvat puuta heinää. Aina saa laulaa mukana, taputtaa ja tanssia!

Huom! Vaikka onkin viikonloppu, Aarnella on niin kova hoppu, että hän on tavattavissa ja halattavissa ainoastaan ennen esitystä Preparty-ohjelman aikana. Konsertti on kaksikielinen.

Soittimet tutuiksi

klo 12.00-13.00

Kaikilla 7 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus kokeilla eri soittimia Aarnen esityksen jälkeen. Musiikkiopisto Arkipelagin ja BlåsÅboland rf -yhdistyksen edustajat ovat paikalla kertomassa ja avustamassa miten saksofonia voi soittaa tai trumpettia toitottaa. Tai ehkä pasuuna onkin juuri sinun juttusi? Tule mukaan tutustumaan ja ihastumaan musiikin työkaluihin!

Tanssiva ja soiva satutunti

klo 12.00-13.00, Antikvariaatti Kojan

Marianne & Melissa Petters

Kojanin puutarhassa, omenapuiden alla, sadut heräävät eloon tanssin ja musiikin keinoin festivaalin aikana! Baltic Jazzeille syntyy äidin ja tyttären yhteistyönä tanssiva ja soiva satutunti, jonka aikana tutustutaan useampaankin suomen- ja ruotsinkieliseen lasten kuvakirjaan. Pääset myös itse osallistumaan tanssivaan ja soivaan sadunkerrontaan!

Marianne on kemiönsaarelainen tanssitaiteilija-tanssinopettaja ja Melissa saarelaistaustainen huilisti-luokanopettaja. Lastenkulttuuri ja taidekasvatus ovat lähellä molempien sydäntä. Antikvariaatti Kojan, josta löytyy paljon ihania kirjoja ja tarinoita on pieni keltainen mökki ja joka löytyy Jazzkadun varrelta, Bio Ponyn vierestä.

Satutunti sopii parhaiten alle 7-vuotiaille.